VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Hojsova Stráž

zpět
 

Popis:
Apartmány se nachází v klidné části obce Hojsova Stráž nedaleko Železné Rudy a lyžařského areálu Špičák (7km).

Kód objektu: 188

Kapacita: 24

 

Cena:
Sezóna 1000Kč/apartmán/noc+50Kč/dosp.os./noc+25Kč/dítě do 15l./noc. Mimosezóna 800Kč+50Kč/dosp.os./noc+25Kč/dítě do 15l./noc. Cena apartmánu pouze na 1noc je 1200Kč. Ceny jsou smluvní! Sezóna 1.7.-31.8., 24.12.-20.3., Velikonoce.

Objekt:
V objektu jsou celkem čtyři apartmány, dva na každém patře. Apartmán 2+kk obsahuje obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou a TV, ložnici se třemi lůžky, plně vybavený kuchyňský kout (el. sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba) a koupelnu se sprchovým koutem a WC. Po rozložení sedací soupravy a válendy v ložnici je celková kapacita apartmánu až 6 osob. Toepní el. přímotopy. V přízemí je úschovna kol a lyží. U domu je zahrada se zahradním posezením. Možnost parkování přímo u objektu. Obchod 200m, restaurace 100m.

Okolí:
V okolí velké množství značených cyklostezek a turistických tras, blízkých sjezdovek s vleky (noční lyžování) a upravených běžkařských stop (začínají nad obcí a propujují celou Šumavu). Do sportovního areálu Špičák vzdáleného 7 km je možno dojet autem, autobusem (zastávka 200m) nebo vlakem (nádraží 1,5km). Výlety do okolí: Černé a Čertovo jezero, Bílá Stráž-vodopád, Pancíř, Ostrý, Velký Javor v Německu - skiareál, Javorské jezero, Klenová.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info