VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Nová Pec

zpět
 

Popis:
Moderní chalupa se šesti pokoji, s vnitřním a venkovním bazénem nedaleko Hochfichtu. Prachatice 35km, Český Krumlov 38km.

Kód objektu: 238

Kapacita: 12

 

Cena:
Leden-květen 2900Kč/den, červen 3950Kč, červenec-srpen 4750Kč, září 3750Kč, říjen-prosinec 2900Kč, Silvestr 4950Kč, víkendy 7500Kč. Cena nezahrnuje rekreační poplatek 15Kč/os. starší 15 let/den, spotřebu el. energie, plynu a dřevo do krbu.

Objekt:
Chalupa je vhodná zejména pro skupiny dospělých nebo rodiny s dětmi. Nabízí pohodlné ubytování pro až 12 osob. Přízemí tvoří veranda, která je otevřená do prostorného obývacího pokoje s krbem, koženou sedací soupravou, stolem, TV, radiomagnetofonem a plně vybaveným kuchyňským koutem - kuchyňská linka, dřez, elektrický sporák, trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice. V přízemí je též nadstandardní příslušenství. Složení pokojů: 2lůžka, 2lůžka, 2+1 lůžko, 1 lůžko, 2 lůžka, 2 lůžka. Celá chalupa je příjemně zařízena, vytápěna je krbem a podlahovým topením. V chalupě je hostům k dispozici vnitřní bazén, sauna, vířivá vana, ping-pongový stůl, cyklotrenažer a Wi - Fi připojení na internet. V zahradě, na upraveném travnatém pozemku, je hostům k dispozici venkovní posezení, ohniště a bazén. Obchod a restaurace 500m.

Okolí:
V okolí chalupy je mnoho turisticky zajímavých míst. V zimních měsících upravené běžecké trasy, pro sjezdové lyžaře jsou většinou perfektní podmínky v rakouském lyžařském středisku HOCHFICHT. V létě patří Nová Pec mezi turisticky oblíbená a vyhledávaná místa. K nejnavštěvovanějším místům patří například Plešné jezero, Jelení Vrchy, Schwarzenberský plavební kanál, Třístoličník atd.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info