VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Dolní Malá Úpa

zpět
 

Popis:
Horská chata se šesti pokoji v klidném údolí Dolní Malé Úpy v Krkonošském národním parku, 1 km od Spáleného Mlýna. Pec p. Sněžkou 9km, Jánské Lázně 10km.

Kód objektu: 196

Kapacita: 24

 

Cena:
Týdenní pobyty od neděle do neděle v měsících: XII-III 220Kč/dosp./den, 170Kč/dítě3-12let/den, celá chata 4500Kč/den. IV-V a X-XI 170Kč/dosp., 120Kč/dítě, celá chata 3000Kč/den. VI-IX 190Kč/dosp., 140Kč/dítě, 3500Kč/den. Víkendové pobyty: XII-III 250Kč/dosp., 190Kč/dítě, celá chata 4500Kč/den. IV-V, X-XI 190Kč/dosp., 140Kč/dítě, celá chata 3500Kč/den. VI-IX 220Kč/dosp., 170Kč/dítě, celá chata 3500 Kč/den. Cena nezahrnuje poskytování ručníků.

Objekt:
Původně roubená chalupa, rekonstruovaná a kompletně vybavená. Tiché a klidné místo u lesa v údolí řeky Úpy v malé vzdálenosti od horské osady zaměřené na turistiku a lyžování. 750 m.n.m. Nekuřácký objekt! Ubytování ve dvou, čtyř a šesti-lůžkových pokojích (1x2-lůžk., 4x4-lůžk., 1x6-lůžk. pokoj). Sociální zařízení: společné sprchy a WC (muži a ženy). Společenská místnost (stolní fotbal, minikulečník, šipky a dětský koutek). Terasa s vyhlídkou, venkovní posezení, možnost grilování, uzamykatelná lyžárna (úschovna kol), možnost připojeni k internetu přes WiFi. Vytápění - v celém objektu akumulační kamna. Stravování - z vlastních zásob s možnosti vaření, k dispozici je společná, plně vybavená kuchyně (2 lednice, sporák, mikrovlná trouba, rychlovarné konvice, nádobí) a sklípek. Nutno vzít s sebou vlastní ručníky! Nákladní lanovka pro přepravu zavazadel z parkoviště. Parkování - zdarma u silnice pod chatou nebo na placeném parkovišti ve Spáleném Mlýně (1km). Skibus - zastávka autobusu je přímo pod chatou. Týdenní pobyty od neděle do neděle. Obchod v zimě 1,5km, v létě 4km. Restaurace 1,5km.

Okolí:
Vhodné místo pro lyžování, běžkaření, horskou turistiku a cykloturistiku. Snadná dostupnost, lyžařská centra v dosahu skibusů. Krásné prostředí východních Krkonoš, Latovo (Krakonošovo) udolí. Výchozí místo pro pěší turistiku a cykloturistiku - chata Jana, Sněžka (8km), Velká Úpa (5km), Pec pod Sněžkou (9km). Pomezní boudy-hraniční přechod do Polska (9km). Dolní Malá Úpa - půjčovna lyží, Horní Malá Úpa - bowling, sportovní hala, výřivka, squash. Velká Úpa - půjčovna horských kol, bowling. Výlety do okolí: Z00 Dvůr Králové nad Labem 50km, Adršpašské skály a Broumovské stěny 50km, Vojenská pevnost Stachelberg - Žacléř, Zámek Kuks, Náchodský zámek, Babiččino údolí, Josefovská pevnost.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info