VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Slapy

zpět
 

Popis:
Ubytování ve dvou apartmánech (4 - 11lůžek) ve zděné novostavbě stojící na okraji obce Slapy . Oba apartmány mají samostatné vchody, parkování pro 2 auta na uzavřeném pozemku, posezení u venkovního grilu s udírnou a vlastní bazén.

Kód objektu: 275

Kapacita: 11

 

Cena:
4500-12100 dle počtu osob Cena nezahrnuje poplatky OÚ 12,- Kč/os./noc

Objekt:
Větší apartmán sestává z přízemí a 1. patra. V přízemí se nachází: - vstupní předsíň se schodištěm do patra, - WC se sprchovým koutem /WC, sprcha, umývadlo, bojler 200 l/, - obývací pokoj /sedací souprava, konferenční stolek, dvouválenda, šatní skříň, televize/. V patře je: - jídelna /jídelní stůl, 4x židle, lavice/ s kuchyňským koutem - 1. ložnice /dvojlůžko s nočními stolky a lampičkami, šatní skříň a televize/ - 2. ložnice /dvojlůžko s nočními stolky, válenda, 3x lampičky, komoda, šatní skříň a televize/ Menší apartmán je přízemní ve druhém křídle domu a obsahuje: - vstupní předsíň, - WC se sprchovým koutem /WC, sprcha, umývadlo, bojler 100 l/, - kuchyň s jídelním koutem /jídelní stůl, 4 židle/ - pokoj /dvojlůžko s nočními stolky a lampičkami, 2x válenda, šatní skříň a televize/ V obou apartmánech jsou - koupelny vybaveny osuškami, ručníky, toaletním papírem a mýdlem, sušáky prádla, - v kuchyních jsou el. dvouvařiče, remosky, varné konvice a mikrovlnná trouba, chladničky, dřezy s tekoucí teplou vodou, nádobí, utěrky, ručníky, mycí prostředky na nádobí - na všech lůžkách jsou polštáře a prošívané deky včetně povlečení.

Okolí:
V okolí jsou vyznačené turistické trasy, lesy ve vzdálenosti 1 km, přehrada s pláží-l,5 km, golfové hřiště-0,5 km, tenisové kurty – Lahoz-1 km, Ždáň-2 km a Třebenice-4km, krytý bazén – Měřín-16km, aquaparky – Praha a Příbram, pravidelné plavby parníků, osada Ztracenka a Svatojánské proudy-4km, Koněpruské jeskyně, Zbraslavský klášter, hrady Konopiště-31km, Karlštejn-38km. Na OÚ Slapy je možnost zakoupení za cca 350,- Kč týdenní povolenku k rybolovu.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info