VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Držkov

zpět
 

Popis:
Chalupa na okraji obce na klidném místě s nádherným výhledem na Jiz. hory, Krkonoše a okolní lesy. Jablonec n. N. 20km.

Kód objektu: 143

Kapacita: 5

 

Cena:
1250 Kč/den. Pobyt kratší než 4 dny 1450 Kč/den. Pobyt 14 dní = platba za 12 dní. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie.

Objekt:
V příjemném a útulném prostředí si můžete vyzkoušet, jak žily generace před námi. Roubená obytná místnost s kachlovými kamny spojená s kuchyňským koutem (elektrický dvouvařič, teplá a studená voda, rychlovarná konvice, chladnička, kávovar). V obýv. pokoji TV a SAT. V podkroví hala s druhou TV a dva 2-lůžkové pokoje (možnost jedné přistýlky). Koupelna se sprchovým koutem. Topení elektrickými přímotopy a v obýv. pokoji kachlovými kamny na dřevo. Krytá veranda. Částečně oplocená zahrada. Parkování u objektu. Bezproblémová dostupnost, přilehlá obecní cesta je v dobrém stavu, v zimě udržovaná. Restaurace 400m, obchod 300m, les 200m. Pobyt se psem není možný. V ceně pronájmu není zahrnuta spotřeba elektrické energie.

Okolí:
Chalupa na hranici Jizerských hor a Krkonoš je výborným výchozím místem pro návštěvu obou těchto oblastí. Lyžařský vlek Držkov (lyže možno nazout a vyzout u chalupy) 400m. Výlety do okolí: Harrachov 22km, Jablonec nad Nisou (přehrada, plavecký bazén, zimní stadion) 20km, Jesenný (Bozkovské jeskyně, sportovní potápění) 7km, Kamenice (divoká voda, koupání pro otužilé) 1km, Liberec (aquapark, ZOO, Ještěd) 32km, Malá Skála 18km, Návarov (zřícenina hradu, zámek) 4km, Semily (golf) 18km, Špindlerův Mlýn 63km, Tanvaldský Špičák 15km, Turnov (Český ráj) 23km, Vysoké nad Jizerou (šachty) 11km, Železný Brod (koupaliště, tenis) 9km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info