VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Kvilda

zpět
 

Popis:
Luxusní rekreační wellness chata se saunou a vířivkou ve vyhlášeném horském středisku Kvilda.

Kód objektu: 252

Kapacita: 12

 

Cena:
Ceny pro max. 8 osob: 1.1.-29.1. 3600Kč/objekt/noc+přistýlky, 29.1.-18.3. 4240Kč/den, 20.3.-25.6. 2800Kč/den a 19600Kč/týden, 25.6.-3.9. 21840Kč/týden, 3.9.-21.12. 3040Kč/den, Vánoce 18000Kč/5dní, Silvestr 43200Kč/6nocí. Přistýlka 330Kč/os./den, děti do 12 let na přistýlce 240Kč/den, děti do 3 let 100Kč/den. Při menším počtu osob 300Kč/os./den. V ceně za objekt jsou 3 hodiny sauny a vířivky denně. Cena nezahrnuje Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci a poplatek za domácí zvíře.

Objekt:
Nový dům se dvěma apartmány určený pro relaxační pobyty. Objekt má základní kapacitu 8 lůžek, kterou je možno pomocí přistýlek navýšit na 12 lůžek. Přízemí domu: velká obytná kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou (dvě lednice, mikrovlnná trouba, pečící trouba, sporák, myčka), koupelna s pračkou a sušičkou prádla, WC, welness místnost (velká vířivka, sauna, posezení, pro fanoušky saunování možnost ochlazení přímo na sněhu), lyžárna. V podkroví jsou dva samostatné partmány. V každém apartmánu jsou dva pokoje se dvěma lůžky a přistýlkou a koupelna se sprchou a WC. V chodbě stolní fotbal. Celý dům je komfortně zařízený - podlahové vytápění, TV se SAT na každém pokoji a v obytné kuchyni, nábytek z masivu apod. Wifi připojení k internetu. Dětská postýlka a dětská jídelní židle. Neoplocený pozemek s možností parkování pro 4 auta. Obchod a restaurace do 500m.

Okolí:
Kvilda - nejvýše položená obec v ČR 1065m.n.m. je významné centrum letní a zimní rekreace, ideální východisko turistiky a cykloturistiky. V zimní sezoně sjezdové lyžování (dva vleky + dětský), nesčetné množství běžeckých tratí. Lyžařský areál Zadov 8km. Tipy na výlety: Kvilda - pseudogotický kostel pokrytý šindelí, u Kvildského potoka tzv. "sejpy", zbytky po rýžování zlata, součástí obce je Vilémov s původními dřevařskými domky. Prameny Vltavy - pralesovité porosty horských klimaxových smrčin a malé klečové vrchoviště. Jezerní Slať - náhorní vrchoviště, ležící na rozvodí mezi Vltavou a Otavou, naučná ministezka s poválkovým chodníkem a vyhlídkovou věží. Bučina - bývalá nejvýše položená osada v Čechách, vyhlídkové místo na jižní část Šumavy a Alpy, hraniční přechod pro pěší a cyklisty, začátek přírodně pozvávacího okruhu "Národní park". Svinná Lada - informační středisko Správy NP a CHKO Šumava, možnost nástupu na naučnou stezku "Les" u Borových Lad. Buková slať - Horské vrchoviště v původním stavu převážně porostlé klečí, rezervací vyhlášena již v r. 1923 J. Schwarzenbergem. Chalupská slať - přechodný typ rašeliniště mezi náhorními a údolními vrchovišti, ve středu slatě je největší rešelinné jezírko v Čechách, naučná ministezka. Boubínský prales - stezka dlouhá 3,8 km obchází nejcennější jádro přírodní rezerevace. Povydří - trasa 7 km podél řekdy Vydry mezi Antýglem a Čeňkovou Pilou, kaňonovité údolí s význačnými geomorfologickými jevy. Tříjezerní slať - typické vrchoviště se třemi rašelinnými jezírky, slať je přístupná po poválkovém chodníku. Dále Srní, Modrava, Churáňov, Zadov, Prášily - Prášilské jezero, rozhledna Poledník.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info