VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Desná II

zpět
 

Popis:
Chalupa u lesa, 30m od říčky. Harrachov 12km, Jablonec n. Nisou 15km.

Kód objektu: 204

Kapacita: 15

 

Cena:
Prosinec, leden, březen 2550Kč/den, únor 2750 Kč/den, červenec-srpen 2500Kč/den, mimosezóna 2000Kč/den, Vánoce 2500Kč/den. Silvestr 5000Kč/den. Rekreační poplatek dosp. 15Kč/den, děti 5Kč/den. Cena nezahrnuje spotřebu energií, poskytování povlečení a závěrečný úklid (500 Kč).

Objekt:
Chalupa je po rekonstrukci interiéru. Celkem 15 lůžek. Kompletní vybavení kuchyně (2 lednice, mikrovlnná trouba, sporák, rychlovarná konvice), společenská místnost a 3 ložnice (4 + 4 + 5 lůžek), podkroví 2 lůžka. Podkroví je přístupné z jedné ložnice po žebříku, vhodné pro větší děti. TV je ve spol.místnosti a v patře ve všech pokojích. Dvě koupelny s WC ( 2 sprchové kouty a 1 vana). Vytápění krbovými kamny s teplovzdušným rozvodem a el.přímotopy. Ohřev vody bojlerem. Lyžárna. V létě -zahradní posezení, ohniště, pískoviště a vlastní travnaté hřiště, přenosný gril. Neoplocený pozemek. Parkování 3x u chalupy. Spotřeba energií a poskytování povlečení není součástí ceny. Obchod a restaurace 1km.

Okolí:
Chalupa je na cyklostezce 4km od protržené přehrady (národní kulturní památka), celoroční příjezd po slepé silnici na přehradu. Skiareál Špičák, Černá říčka, Parlament, Rejdice a Harrachov v blízkosti, lyžařská Jizerská magistrála. Vlastní travnaté hřiště na volejbal, nohejbal, minifotbal, koupání v říčce u splavu 30m. Cyklostezka na protrženou přehradu, Smědavu, Jizerku a nádrž Souš. In line brusle v okolí přehrady Souš. Tenisová hřiště nedaleko. Aquapark Liberec, ZOO, botanická zahrada. Restaurace v Desné.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info