VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Sedloňov II

zpět
 

Popis:
Stylová horská chalupa s bazénem nedaleko Deštného v Orlických horách. Náchod 30km, Dobruška 15km.

Kód objektu: 231

Kapacita: 14

 

Cena:
Prosinec, leden 16000Kč/týden + spotřeba energií. Únor, březen 17000Kč/týden + spotřeba energií. Duben, květen, říjen, listopad 11000Kč/týden. Červen, září 12000Kč/týden. Červenec, srpen 16000Kč/týden. Kratší pobyty mimo sezónu minimálně 3-denní s cenou 2000Kč/den. Cena nezahrnuje rekreační poplatek 6Kč/os./den. V zimním období (prosinec-březen) doplatek za spotřebovanou energii.

Objekt:
Chalupa s 14 lůžky. Čtyři pokoje: 2 x dvoulůžkový s možností přistýlky, 2 x čtyřlůžkový. Velká plně vybavená kuchyň (plynový sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, 2 x lednička, toustovač), 2x WC, 2x sprchový kout, velká společenská místnost s BTV, SAT, DVD, rádio, wifi připojení k internetu, stolní společenské hry. Ve společenské místnosti krb. V zimě el. přenosné radiátory. Venkovní zahradní posezení, zahradní krb a také k dispozici velký přenosný gril na dřevěné uhlí, dále zahradní bazén, houpačky, volejbalové hřiště, dětský zahradní domeček, ruské kuželky. K zapůjčení jsou míče, pálky, elektrické šipky. Vedle chalupy se nachází velké travnaté hřiště s dřevěnými prolézačkami, houpačkami, pískovištěm, brankami na fotbal, košem na basket a trampolínou o průměru 4,5m. Parkování pro 6 až 10 aut u chalupy. V létě k dispozici kolárna, v zimě lyžárna. Chalupa se pronajímá celá pro jednu skupinu osob, vhodné pro více rodin s dětmi nebo pro velkou rodinu. Obchod 500m, tři restaurace také do 500m.

Okolí:
Ideální podmínky pro letní i zimní rekreaci. Malebná lesnatá krajina vhodná pro pěší a cykloturistiku, v zimě svahy na lyžování. V katastru obce jsou dvě velkoplošné rezervace, Prales Bukačka a Sedloňovský vrch (území od 620 m.n.m. stoupá až do výšky 1050 m.n.m.) se vzácnými rostlinami a zachovaným lesem. Navštívit můžete chatu Šerlišský Mlýn, Masarykovu chatu, Sedloňovský Černý Kříž atd. K vidění stojí i pevnosti Dobrošov, Hanička, Skutina. V zimě jsou zde vhodné podmínky pro sjezdové lyžování (v Sedloňově – 500m od objektu, s vlekem pro děti a pro dospělé). Deštné (3km) - 6 vleků a nově postavená dvousedačková lanovka, strojově upravené běžecké tratě. Další kulturní a sportovní vyžití: Deštné v O. h. (3 km) - jízdárna, tenisové kurty, krytý bazén, sauna. Dobruška (15 km) - panoramatické kino, krytý plavecký areál, sauna, koupaliště, masáže, posilovna, knihovna, muzeum, bowling, kulturní dům, stadion, tenisové kurty. Opočno (17 km) - venkovní koupaliště Broumar, tenisové a fotbalové hřiště, zimní stadion, zámek. Nové Město n. M. (10 km) - zámek. Dvůr Králové n.L. (40 km) - ZOO. Náchod (30 km) - zámek. Česká Skalice (20 km) - Rozkoš – jachting,windsurfing, koupání. Polsko - Kudowa Zdrój (30 km) - Aquapark Vodní svět, lázeňské městečko, Muzeum hraček, Muzem žab (dřevěných, plastových), Svět lan atd. Olešnice (3km) - každoroční podzimní Mistrovství světa v lyžování na trávě. Dobřany (3 km) - každoroční podzimní závody v autokrosu. Lanové centrum, půjčovna terénních čtyřkolek, terénních koloběžek, terénních kolečkových bruslí Nordic, horských kol MTB a dále umělá stěna na lezení.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info