VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Řemenov

zpět
 

Popis:
Nově postavená chata s rybníkem na okraji malé obce u Pelhřimova. Pelhřimov 3km, Jihlava 30km, Humpolec 20km.

Kód objektu: 181

Kapacita: 5

 

Cena:
7900Kč/týden v sezóně, 5500Kč/týden mimo sezónu, Silvestr 8900Kč, víkendy dle počtu osob 2000-2400Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie.

Objekt:
Útulná chata na velkém oploceném pozemku (4000m2). Součástí pozemku je rybník vhodný také ke koupání. V přízemí chaty obytná kuchyně - sedací souprava, TV, SAT, DVD přehrávač s CD, MP3, krb, kuchyňská linka se zákl. vybavením, sporák, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. Z obytné kuchyně vstup do malé ložnice s manželským lůžkem a koupelny se sprch. koutem, WC a umyvadlem. V podkroví další ložnice se třemi lůžky. Velká oplocená zahrada, venkovní posezení, gril, pro děti žebřík na prolézání, houpačka s lanem, pískoviště a koš na basketbal. Za poplatek možnost zapůjčení loďky na rybník. Parkování na pozemku. Obchod a restaurace v Pelhřimově (3km) nebo v Olešné (2km).

Okolí:
Chata v krásném prostředí malé obce na Vysočině vhodná pro pobyt dětí, houbařů, turistů a cykloturistů. Nedaleko obce (5km) vrch Křemešník (760m.n.m.) - poutní místo s rozhlednou, lanovým centrem, lyžařskou sjezdovkou a restaurací. Další lyžařský areál na vrchu Čeřínek 750 m.n.m. ve vzdálenosti 27km. Koupání - přehrada Trnávka a Sedlice 15km. Výlety do okolí: Pelhřimov - město rekordů 3km, Humpolec 20km, hrad Lipnice nad Sázavou 30km, Jihlava (ZOO, aquapark) 30km, zámek Jindřichův Hradec 45km, zámek Telč 30km. Ideální místo pro cykloturistiku.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info