VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Střítež

zpět
 

Popis:
Chalupa na okraji malé vesnice u vodní nádrže Želivka. Dolní Kralovice 3km, Praha 60km.

Kód objektu: 217

Kapacita: 10

 

Cena:
10800 Kč/týden v sezóně, max. 3700 Kč/víkend (dle počtu osob). Silvestr 12000Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie a poskytování povlečení.

Objekt:
Zrekonstruovaná chalupa s uzavřeným dvorem. 3 pokoje a obývací kuchyň. Z malé chodby vstup do kuchyně a pokoje se 2 lůžky. V kuchyni je kuch. linka se základním vybavením (sporák, nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba), stůl, gauč a TV, sat, radio. Z kuchyně vstup do koupelny (WC, vana, umyvadlo) a dvou pokojů s manželskými postelemi a přistýlkou (1 a 1/2 lůžka). Vytápění krbovými kamny s radiátory. Součástí domu je velká místnost s jídelním stolem pro 12 osob a pingpongovým stolem. Pěkný uzavřený dvůr s nadzemním bazénem, dětskou houpačkou, posezením a ohništěm. Koupaliště Dolní Kralovice 3km. Součástí ceny není spotřeba el. energie. Obchod a pohostinství v obci nebo v Dolních Kralovicích vzdálených 3km. Tenisový kurt 1km.

Okolí:
K výletům zve zámek Konopiště (60km), Vlašim (30km) a Jemniště (40km), hrad Český Šternberk (35km), Lipnice nad Sázavou (44km), v neposlední řadě město Kutná Hora (Sv. Barbora, Vlašský dvůr, Stříbrný důl, Kostnice) - 48km. CHKO s rozhlednou Blaník (40km), Pelhřimov - město rekordů (40km), Humpolec (30km). Turistika a cykloturistika (velké monožství cyklostezek), koupání v bazénu, na koupališti v Dolních Kralovicích (3km), rybolov.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info