VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Moraveč

zpět
 

Popis:
Klidný rodinný kemp se nachází v malé obci nedaleko Pelhřimova. Ubytování v chatkách nebo stanech. Pelhřimov 14km, Tábor 35km.

Kód objektu: 219

Kapacita: 60

 

Cena:
Ubytování v chatkách: Chatka 2800Kč/4os./týden, polopenze 700Kč/dosp.os./týden, polopenze 700Kč dítě/týden, rekreační poplatek 2Kč/os./den, parkovné 20Kč/den. Ubytování v kempu: 60Kč/dosp.os./den, 40Kč/dítě 6-15let a studenti/den, auto 40Kč/den, 70Kč/karavan nebo obytný přívěs/den, 90Kč/motokaravan nebo obytný vůz/den, 60Kč/faltwagen/den, 60Kč/stan/den, 40Kč/malý stan/den, 30Kč/motorka/den, 30Kč/pes/den. Elektřina 70Kč/den, chatka 600Kč/den.

Objekt:
Ubytování v 15 čtyřlůžkových chatkách bez příslušenství, jednoduše vybavených s poschoďovými lůžky a bez kuchyňky (možnost vaření na vlastním campingovém vybavení). Sprchy a WC jsou v hlavní budově. V areálu kempu je streetbalové hřiště, stolní tenis, dětské hřiště, bazén 5x10m, venkovní terasa s posezením, restaurace, společenská místnost s TV a krbem. Ve vzdálenosti cca 300m je přírodní koupaliště s toboganem, tenisové kurty, volejbalové a fotbalové hřiště. Možnost zajištění jízdy na koních. Objekt má částečně bezbariérový přístup. Stravování - polopenze nebo plná penze (jednotné menu s pitným režimem), od 19 hod. - jídla na objednávku.

Okolí:
Tábor - Husitské muzeum, historické podzemí, botanická zahrada, hradní věž Kotnov, poutní areál Klokoty (vlakem, autem 35 km). Pelhřimov - město rekordů s městskou památkovou rezervací - Vlastivědné muzeum, Muzeum rekordů a kuriozit, kostel sv.Bartoloměje, vyhlídková kostelní věž (vlakem, autobusem, autem 12 km). Kámen - gotický hrad postavený na žulové skále, expozice jednostopých motorových vozidel (pěšky, autem 5 km). Červená Lhota - renesanční vodní zámek, lákavé interiéry i upravený park (autem 30 km). Chýnovské jeskyně - vlakem, autem 20 km. Jindřichův Hradec - hrad a zámek, muzeum Krýzovy jesličky (autem 30 km). Křemešník 765 m n.m. - poutní místo, rozhledna, lanové centrum (autem 20 km). Choustník - zřícenina hradu (autem 20 km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info