VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Zachotín

zpět
 

Popis:
Ubytování v horním patře rodinného domu na samotě u rybníka Kladiny. Pelhřimov 8km, Humpolec 15km.

Kód objektu: 224

Kapacita: 9

 

Cena:
Sezóna 13750Kč/týden, mimosezóna 7500Kč/týden, Vánoce 9900 Kč, Silvestr 13750 Kč. Cena nezahrnuje doplatek za vodu, energii a dřevo 500Kč.

Objekt:
Prostorná chodba odkud, se vchází do všech pokojů, kuchyně a koupelen. V kuchyni kuchyňská linka se zákl. vybavením, velký stůl pro 10 osob. Z kuchyně vstup do obývacího pokoje s TV a sedací soupravou. 3 ložnice se 2, 3, a 4 lůžky, celkem 9 lůžek a dětská postýlka. Koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Samostatné WC. Na půdě pingpongový stůl. Možnost ubytování dalších 8 osob ve vedlejší nově postavené chatě. Na velkém neoploceném pozemku kryté posezení s krbem, pro děti trampolína o průměru cca 4m. Možnost svézt děti na koních. Možnost zapůjčení vodních šlapadel, loďky a windsurfingu. Sauna pro 2 osoby. Parkování před objektem. Obchod 2km, restaurace 8km.

Okolí:
Koupání, vodní sporty: rybník Dolní Kladiny - 10 m, písečná pláž Horní Kladiny - 1 km, Maršovský rybník - 6 km. Pěší turistika, cykloturistika (velké množství cyklotras různých obtížností). Houbaření po chráněném území Jankovského potoka. Výlety do okolí: rozhledna a kostel Křemešník 10km, hrad Kámen 28km, hrad Lipnice nad Sázavou 25km, zřícenina hradu Orlík 12km Pelhřimov - město rekordů, ZOO Jihlava 25km, zámek Telč 38km, zámek Jindřichův Hradec 48km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info