VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Sedloňov I

zpět
 

Popis:
Dům s pěti samostatnými apartmány a velkou společenskou místností. Deštné v Orl. horách 3km, Dobruška 15km, Náchod 30km.

Kód objektu: 230

Kapacita: 25

 

Cena:
Prosinec, leden 200Kč/os./den, min. 5500Kč/apartmán/týden. Únor, březen 200Kč/od./den, min. 6000Kč/ap./týden. Duben, květen, říjen, listopad 180Kč/os./den, min. 500Kč/ap./den. Červen, září 600Kč/ap./den, min. 4000Kč/ap./týden. Červenec, srpen 200Kč/os./den, min. 4500Kč/ap./týden. Silvestr cca 350Kč/os./den, 60000Kč/týden. Cena nezahrnuje rekreační poplatek 6Kč/dosp.os./den.

Objekt:
Apartmány se pronajímají buď jednotlivě nebo všechny najednou pro velkou skupinu. Velmi vhodné pro rodiny i firemní akce. Pět pokojů po čtyřech lůžkách, možnost i 5 x přistýlka. Každý pokoj má své sociální zařízení spolu se sprchou, samostatný kuchyňský kout, lednici, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici a BTV. Pokoje jsou v prvím patře domu. V přízemí domu je velká společenská místnost s BTV, SAT, DVD, CD, rádio, internet, bar s myčkou nádobí a krb. Pračka, stáčecí zařízení na pivo, chlazení. Zájemcům majitelé zajistí nákup sudového piva, případně většího množství masa na grilování. V letních měsících při grilování nebo posezení venku je možnost využít větší kuchyň v přízemí s plynovým sporákem + trouba. K dispozici jsou stolní společenské hry, knihovna. Vedle domu se nachází velké travnaté hřiště s dřevěnými prolézačkami, houpačkami, pískovištěm, brankami na fotbal, košem na basket, velkým zahradním bazénem a trampolíno o průměru 4,5m. U domu také venkovní posezení, zahradní krb a dále velký přenosný gril na dřevěné uhlí. K půjčení jsou míče, pálky, elektronické šipky. V létě k dispozici kolárna, v zimě lyžárna. Částečně oplocený pozemek. Parkování pro 6 aut u domu. Obchod 500m, tři restaurace také do 500m.

Okolí:
Ideální podmínky pro letní i zimní rekreaci. Malebná lesnatá krajina vhodná pro pěší a cykloturistiku, v zimě svahy na lyžování. V katastru obce jsou dvě velkoplošné rezervace, Prales Bukačka a Sedloňovský vrch (území od 620 m.n.m. stoupá až do výšky 1050 m.n.m.) se vzácnými rostlinami a zachovaným lesem. Navštívit můžete chatu Šerlišský Mlýn, Masarykovu chatu, Sedloňovský Černý Kříž atd. K vidění stojí i pevnosti Dobrošov, Hanička, Skutina. V zimě jsou zde vhodné podmínky pro sjezdové lyžování (v Sedloňově – 500m od objektu, s vlekem pro děti a pro dospělé). Deštné (3km) - 6 vleků a nově postavená dvousedačková lanovka, strojově upravené běžecké tratě. Další kulturní a sportovní vyžití: Deštné v O. h. (3 km) - jízdárna, tenisové kurty, krytý bazén, sauna. Dobruška (15 km) - panoramatické kino, krytý plavecký areál, sauna, koupaliště, masáže, posilovna, knihovna, muzeum, bowling, kulturní dům, stadion, tenisové kurty. Opočno (17 km) - venkovní koupaliště Broumar, tenisové a fotbalové hřiště, zimní stadion, zámek. Nové Město n. M. (10 km) - zámek. Dvůr Králové n.L. (40 km) - ZOO. Náchod (30 km) - zámek. Česká Skalice (20 km) - Rozkoš – jachting,windsurfing, koupání. Polsko - Kudowa Zdrój (30 km) - Aquapark Vodní svět, lázeňské městečko, Muzeum hraček, Muzem žab (dřevěných, plastových), Svět lan atd. Olešnice (3km) - každoroční podzimní Mistrovství světa v lyžování na trávě. Dobřany (3 km) - každoroční podzimní závody v autokrosu. Lanové centrum, půjčovna terénních čtyřkolek, terénních koloběžek, terénních kolečkových bruslí Nordic, horských kol MTB a dále umělá stěna na lezení.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info