VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Záhoří

zpět
 

Popis:
Dobře vybavená chata na okraji chatové osady. Plzeň 40km, Klatovy 27km.

Kód objektu: 233

Kapacita: 4

 

Cena:
Červen 8500Kč/týden, červenec - srpen 9000Kč/týden, září 7500Kč/týden. Spotřeba el. energie do 50kWh/týden je v ceně. Cena přistýlky 1500 Kč/týden. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie vyšší než 50KWh/týden (dle sazby dodavatele).

Objekt:
Chata s obytným podlažím a podkrovím. Obytná místnost (25m2) se sedací soupravou, jídelním a kuchyňským koutem, krbovými kamny, TV+SAT a radiem. Vstup na balkon. V kuchyňském koutě je k dispozici el. sporák (4 plotýnky, trouba), lednička s mrazákem, kávovar, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Koupelna s vanou. Samostatné WC. Ohřívání teplé vody bojlerem na 100l. V podkroví dostupném po příkrém schodišti se nacházejí dvě ložnice: 1. (16 m2) se 2 lůžky a 2. (12 m2) se 2 lůžky. Možná 1 přistýlka. Z obou ložnic je vchod na společný balkon. Topení dřevem v krbových kamnech. Nekuřácký objekt. Na částečně oplocené, dobře udržované zahradě (600 m2) je nafukovací bazén (Ø 3m, hloubka 0,75cm) a zastřešené venkovní posezení s krbem. Neoplocené parkování. Obchod 0,5km, restaurace 5km.

Okolí:
Malá vesnice Záhoří leží nedaleko městečka Nepomuk. Zdejší mírně zvlněná krajina je vhodná pro cykloturisty i pro návštěvníky historických památek, kterých je v této oblasti skutečně dost. Koupání v rekreačním rybníku Nový rybník (10km). Krytý aquapark v Horažďovicích (25km). Tenisové kurty a posilovna v Blatné. Výlety do okolí: Plzeň - Pivovarské muzeum, Plzeňské historické podzemí (40km), Radyně - zřícenina gotického hradu, zámek Kozel, zámek Spálené Poříčí, zámek Lnáře, zámek Blatná, zámek Březnice, Příbram - Hornické muzeum, hrad Švihov, Klatovy - Černá věž, katakomby, barokní lékárna, Strakonice - hrad s expozicí Muzea středního Povltaví, Písek -nejstarší kamenný most v ČR přes řeku Otavu, Domažlice - Chodské centrum, Rábí - zřícenina hradu.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info