VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Soutice

zpět
 

Popis:
Starší zachovalý domek na samotě u řeky Želivky. Zruč nad Sázavou 5km, Praha 60km.

Kód objektu: 250

Kapacita: 12

 

Cena:
8900 Kč/týden v sezóně, mimo sezónu cena dohodou dle počtu osob a délky pobytu. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie a poskytování povlečení.

Objekt:
Domek na hezkém místě na samotě. Velká prostorná chodba, odkud se vchází do všech pokojů a kuchyně. Zařízení pokojů je původní a dobře udržované. Tři ložnice - 2, 4 a 4 lůžka. V kuchyni kuchyňská linka s kompletním vybavením pro stolování 12 osob - nádobí, sporák, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, toustovač, topinkovač. Koupelna se sprchou, oddělené WC. Vytápění kamny v kuchyni, ohřev teplé vody el. bojlerem. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Oplocený pozemek, venkovní posezení s otevřeným ohništěm a nadzemní nafukovací bazén o průměru 4,5m. Příjezdová komunikace k domu se využívá pro in-line bruslení ( asi 3 km dlouhá asfaltová stezka). Obchod a restaurace v Souticích 1km nebo ve Zruči nad Sázavou 5km.

Okolí:
Chalupa stojí nedaleko soutoku Želivky a Sázavy u sjezdu dálnice D1 na 56. km. Soutok bývá označován jako jeden z nejhezčích soutoků na území ČR. Výlety do okolí: vodní nádrž Švihov (Želivka) 6-10km, hrad Český Šternberk 20km, zámek Vlašim 14km, románský kostel sv. Bartoloměje v Kondraci 19km, zámek Růžkovy Lhotice 21km, zámek Jemniště 23km, Sázava - klášter 33km, Kutná Hora 37km. Možnost jízdy na koních v jezdeckém areálu Ctiboř 18km. Oblast Hornosázavská pahorkatiny je vhodná pro turistiku a jízdu na kole. V okolí jsou lesy vhodné ke sběru lesních plodů, rybaření 50 m v řece. Příjemné výlety do města Ledeč n. Sázavou, Rataje n. Sázavou, Kutná Hora.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info