VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Křížlice

zpět
 

Popis:
Zděná chalupa na polosamotě v klidném postředí Krkonoš s výhledem na Žalý. Jilemnice 7km, Rokytnice n.J. 14km. OBSAZENO: Silvestr

Kód objektu: 251

Kapacita: 14

 

Cena:
Letní sezóna 1000Kč/apartm./den, přistýlka pro 5.osobu 140Kč/den, lůžko v ložnici 140Kč/den. Zimní sezóna 8400Kč/týden/4os., 1300Kč/den, přistýlka 180Kč/den, lůžko 180Kč/den. Mimosezóna 880Kč/apartm./den, přistýlka 120Kč/den, lůžko 120Kč/den. Silvestr 34400Kč/celý objekt. Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci (12Kč/dosp./den, 2Kč/dítě/den.)

Objekt:
Chalupa má dva oddělené apartmány v patře. V každém jsou 4 lůžka s možností jedné přistýlky. Prostorná obývací ložnice a jídelní kout. Kuchyně - lednička, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice. Sedací souprava, TV, CD přehrávač, krbová kamna. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Pro ubytování většího počtu osob je možné využít ložnici se 4 lůžky (palandy), která nemá svoje sociální zařízení. V přízemí je sklípek s příjemným posezením. Topení v krbových kamnech na tuhá paliva a elektrické v samostatné ložnici a sklípku. K každému apartmánu vede zvláštní samostatný vchod. Neoplocená zahrada s okrasným rybníčkem a posezením, krytá venkovní terasa, ohniště, pingpongový stůl. Parkování v létě u chalupy, v zimě 80m nad chalupou (doporučené sněhové řezězy). Možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma po předchozí domluvě. Restaurace 800m, obchod 3km.

Okolí:
Chalupa se nachází ve velmi klidném a tichém prostředí v blízkosti lesa. Lyžařské areály - Aldrov Vítkovice 3,6km, Benecko 7km, Horní Mísečky 9km, Rokytnice n. Jizerou 14km. Výlety do okolí - Špindlerův Mlýn, koupaliště a krytý bazén Jilemnice (7 km), řeka Jizera, bobová dráha Harrachov, vysokohorská turistika (Labská soutěska, Pramen Labe, Mumlavské vodopády). Koupání: 7 km přírodní koupaliště a krytý bazén.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info