VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Slavonice

zpět
 

Popis:
Dům se čtyřmi pokoji a společnou kuchyní v historickém cetru Slavonic. Jindřichův Hradec 37km, Telč 25km.

Kód objektu: 253

Kapacita: 16

 

Cena:
Pokoj č. 1 a 2: 330Kč/os./den, 245 Kč/dítě do 12let/den. Pokoj č. 3 a 4: 390 Kč/os./den, 300Kč/dítě do 12let/den. Pobyt pouze na 1 noc - příplatek 10%. Při obsazení pokoje jednou osobou - příplatek 20%.

Objekt:
Nově zrekonstruovaný dům se nachází 50m od náměstí a je jedním z domů, který obklopuje kostel. Čtyři pokoje se čtyřmi lůžky a společná kuchyně. V přízemí je kuchyně s 2-plotýnkovým el. vařičem, lednicí, mikrovlnnou troubou, konvicí, nádobím a stolem. Dále se v přízemí nachází dva pokoje. V pokoji č. 1 je rozkládací postel (2 plnohodnotná lůžka), manželská postel, TV a koupelna. Pokoj č. 2: manželská postel, rozkládací postel s jedním plnohodnotným lůžkem a jedním vysouvacím lůžkem s omezeným prostorem, TV, koupelna. V patře pokoje č. 3 a 4. Pokoj č. 3: místnost s manželskou postelí a TV, vedlejší místnost s rozkládací postelí a vchodem do koupelny. Pokoj č. 4: místnost s manželskou postelí, TV a vchodem do koupelny, druhá místnost s manželskou postelí. V domě je zakázáno kouření a pobyt se psy. Parkování cca 50m od domu. Na zahrádce domu je možnost posezení, markýza, gril. Po domluvě je možná úschova kol a objednání snídaní v hotelu. Mimo topnou sezonu je možné zapůjčení el. přímotopu za poplatek 200Kč/den.

Okolí:
Město Slavonice je nominováno jako památka UNESCO, v centru města se nachází mnoho historických památek v gotickém, renesančním a barokním slohu. Doporučujeme navštívit i věž a podzemí. Turistika, cykloturistika - téměř 400 km cyklostezek a turistických tras. Velmi zajímavá Grasselova stezka pro kola i pěší až do blízkého Rakouska, Mlýn v Markvarci, nedaleký hrad Landštejn, Monstterat, vybydlený renesanční zámeček Český Rudolec. Úzkokolejná dráha - v nedaleké Bystřici odjíždí z malebného nádraží několikrát denně vláček do Jindřichova Hradce, jehož trasa vede přenádhernou Českou Kanadou. Keramická dílna - procházkou či projížďkou se dostanete do nedaleké Maříže na hranici s Rakouskem. Keramická dílna vyrábí známou keramiku a pro hosty jsou k dispozici dílny, kde si jak děti tak dospělí mohou namalovat vlastní keramiku. Přírodní koupání - Chytrov 2km, Komorník 20km, Zvůle 20km, Osika 30km. Venkovní bazén v Dačicích (15km), koupaliště s tobogánem v Moravských Budějovicích (40km), krytý plavecký bazén s tobogánem a otevřený areál s vodními atrakcemi v Jindřichově Hradci (25km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info