VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Komušín

zpět
 

Popis:
Nový dům v Jižních Čechách se dvěma pokoji a společenskou místností. Horažďovice 8km, Strakonice 21km, Klatovy 42km.

Kód objektu: 254

Kapacita: 9

 

Cena:
Červenec - září pokoj č. 1 4200Kč/týden, pokoj č. 2 4800Kč/týden. Mimosezóna pokoj č. 1 3200Kč/týden, pokoj č. 2 3800Kč/týden. Silvestr 12000 Kč/celý penzion. Víkendy pokoj č.1 2100Kč/2 noci, pokoj č.2 2500Kč/2noci.

Objekt:
Uvnitř penzionu jsou dva pokoje, společenská místnost, bar s kuchyňkou, koupelna se sprchovým koutem + toaletou a samostatné WC. Pokoj č.1 je určen pro 3 osoby a případně malé děcko v dětské postýlce. Pokoj č.2 je určen pro 4 osoby a postýlku. Společenská místnost s kuchyňkou - kompletně vybavený kuchyňský kout s nádobím, sklokeramická deska, mikrovlná trouba a rychlovarná konvice, samoobslužný bar s alko i nealko nápoji. WI-FI připojení na internet v celém objektu. U penzionu je prostorná technická místnost na uložení kol, lyží či jiného sportovního náčiní. Pozemek je oplocený a umožňuje tak bezstarostný a bezpečný pohyb i těch nejmenších dětí. Dětské hřiště se skluzavkou, pískovištěm, houpačkami a velkou skákací trampolínou s ochrannou sítí, venkovní posezení s možností grilování na elektrickém grilu, asfaltová plocha poskytuje možnost různých sportovních aktivit nebo může posloužit jako taneční parket. Možnost stravování formou přímého závozu obědů a večeří, výběr ze 2 – 3 menu. Pro milovníky grilování majitelé poskytují naložené maso na grilování. Možnost uspořádání menších rodinných nebo firemních oslav - kompletní menu formou roznášky nebo rautu, živá hudba DJ apod. Oslavy v interiéru pro až 16 osob, venku pro 30 osob. Parkování na oploceném pozemku. Obchod 250m, restaurace 2km.

Okolí:
Penzion se nachází na klidném a odlehlém místě na okraji obce. Výlety do oklí: Maňovický drak, přírodní Viklan v Kadově, zvířecí farma ve Velkém Boru, hrad Prácheň, hrad Rabí, zámek ve Lnářích, černými barony proslavený zámek Zelená Hora u Nepomuku nebo zámek v Blatné s krotkými muflony v zámeckém parku. Za návštěvu stojí nedaleká města Blatná, Sušice a Horažďovice s AQUAPARKEM. V Sušici je možné zapůjčit lodě a sjet řeku Otavu do Horažďovic - trasa cca 15 km. Nelze vynechat návštěvu Šumavy, např. výlet na Černé a Čertovo jezero. V neposlední řadě blízké léčivé prameny - Sv. Anna u Horažďovic a hlavně pramen Kloubovka přezdívaný Malé Lurdy u Kotouně.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info