VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Třebíč

zpět
 

Popis:
Pěkný menší domek v klidné ulici Třebíče - města s památkami, které jsou na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Kód objektu: 264

Kapacita: 7

 

Cena:
6900 Kč/týden v sezóně

Objekt:
V hlavní obytné části v 1. nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj s gaučem (2 přistýlky), krbem a TV, kuchyně a koupelna (vana, WC, umyvadlo). V podkrkoví je prostorná ložnice s manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky. V přízemí, odkud je také vstup na zahrádku, je další ložnice se samostatnou koupelnou (sprcha, WC, umyvadlo) a lůžkem s přistýlkou. Oplocená zahrádka s posezením a krbem. Pobyt možný se psem. Obchod 500m, restaurace 100m. Objekt se nachází v lokalitě s možností sportovního vyžití - bazén ve vzdálenosti 300m, tenisové kurty 400m. Centrum města je nedaleko - cca 7min chůze.

Okolí:
Třebíčské památky - Židovská čtvrť, Židovský hřbitov, Bazilika Sv. Prokopa, zámek a klášter, městská věž s vyhlídkou, větrný mlýn. Výlety do okolí: Pivovar Dalešice - pivovar filmových Postřižin 20km, projížďka lodí po Dalešické přehradě 25km, Elektrárna Dukovany - informační centrum 30km, Mohelenská hadcová step - přírodní rezervace 35km, barokní zámek Jaroměřice nad Rokytnou 15km, státní zámek Náměšť nad Oslavou 21km, Vinařské a kulturní centrum Sádek 10km, Hasičské muzeum historické techniky v Heralticích 15km. Koupání v nedalekém bazénu nebo v přírodním rybníku Lubí 1,5km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info