VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Trojanovice

zpět
 

Popis:
Chaty v srdci chráněné krajinné oblasti Beskydy - Valašsko.

Kód objektu: 265

Kapacita: 30

 

Cena:
290Kč/os./den, školy 220Kč/os./den, Silvestr - týdenní pobyt 390Kč/os./den. Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Parkovné zdarma. Mimo sezónu musí být v chatě minimálně dvě platící osoby. Cena nezahrnuje rekreační poplatek 10Kč/os./den. Domácí zvíře (pouze malé) 50Kč/den.

Objekt:
Ubytování je vhodné zejména pro rodinnou rekreaci, víkendové a ozdravné pobyty, firemní akce. Ubytování ve dvou typech chat: 1. chaty čtyřlůžkové 2 x 2-lůžkový pokoj v podkroví, 2. chaty sedmilůžkové 1 x 3-lůžkový a 1 x 4-lůžkový pokoj v podkroví. Celková kapacita všech chatek je 30 lůžek. Každá chata má kompletní vybavení. V kuchyňce je rychlovarná konvice, elektrický sporák+trouba, nádobí, lednice. V obýváku je posezení a televize. V každé chatě je koupelna se sprchou a WC. Ložní prádlo je v ceně pobytu. Vytápění a ohřev vody je na plyn. Venku jsou kolotoče, houpačky, prolézačky, pískoviště, ohniště, gril a zahradní posezení. Obchod 700m, restaurace 300m.

Okolí:
Chaty v malebné podhorské obci Trojanovice nabízí krásný výhled na posvátnou horu Radhošť a známé horské sedlo Pustevny (1.098 m), kde jsou v zimě dobré podmínky pro lyžování. V létě lze ke koupání využít místní aquapark a v případě nepříznivého počasí krytý bazén. Okolí nabízí celoročně dostatečné sportovní a kulturní vyžití - sedačková lanovka na horské sedlo Pustevny, největší lanové centrum v ČR Tarzanie v Trojanovicích, největší středoevropský golfový areál Čeladná, Lázně Čeladná (wellness, solná jeskyně, polarium), aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm, Valašské muzeum v Rožnově pod Radhoštěm, výstup na Lysou horu 1.323 m, Radhošť 1.129 m, Velký Javorník 918 m, Valašské muzeum Tatra v Kopřivnici, rozhledna Štramberská Trúba, skokanský můstek ve Frenštátě pod Radhoštěm atd.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info