VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Dobronice u Bechyně

zpět
 

Popis:
2-lůžkové až 4-lůžkové prostorné chaty s celkovou kapacitou 16 lůžek v oblasti pod Dobronickým hradem u jezu řeky Lužnice.

Kód objektu: 269

Kapacita: 16

 

Cena:
3300 Kč/týden/2 lůžka, 4150 Kč/týden/3 lůžka, 5000Kč/týden/4 lůžka.

Objekt:
Dvě dvouchaty o rozměrech 50 m2 rozdělené na dvě poloviny. Každá chata má samostatný vchod, krytou verandu s posezením. Vybaveny jsou čtyřmi samostatnými lůžky, skříní, dvěma křesly a dvěma čalouněnými stoličkami. Kuchyňské vybavení - lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a základní nádobí. Vytápění biotopy. Celkem 16 lůžek. Možné pronajímat od 2 až 16 lůžek. Každá chata má vlastní soc. zařízení s teplou vodou na pozemku u chaty, vlastní posezení na verandě a otevřené ohniště. Chaty jsou na oploceném pozemku. Parkování u chaty. Koupání a možné stravování 150m od chaty. V blízkosti plocha pro karavany a stany vzdálená 100m od řeky. Nutné vlastní povlečení lůžkovin.

Okolí:
Dobronice u Bechyně leží v rekreační oblasti podél řeky Lužnice mezi Táborem a lázeňským městečkem Bechyně. Blízkost Lužnice lze využít ke koupání, rybaření nebo ke sjíždění řeky. Oblast je vhodná také k cykloturistice a k výletům za historickými památkami. Koupání a rybaření na řece Lužnici v místě. Koupaliště, tenisové kurty, posilovna, squash v Bechyni (8 km). Krytý bazén v Táboře (20 km). Jízda na koni ve Starém Sedle (4 km). Golf v Sudoměřicích u Bechyně (15 km). Turistické cíle: Dobronice (zřícenina hradu), Stádlec (Stádlecký řetězový most - technická památka), Bechyně (zámek, klášter, první elektrická železniční trať v republice a železobetonový most přes řeku Lužnici), Tábor (Husitské muzeum, katakomby, hrad s vyhlídkovou věží), Kozí Hrádek (zřícenina hradu), Chýnov (Chýnovská jeskyně), Choustník (hrad), Sezimovo Ústí (vila Dr. Eduarda Beneše), Temelín (infocentrum jaderné elektrárny, to je umístěno v renesančním zámečku Vysoký Hrádek), Hluboká nad Vltavou (zámek, Zoo, zámek Ohrada), České Budějovice (náměstí Přemysla Otakara II, Černá věž), Milevsko (premonstrátský klášter), Zvíkov (hrad).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info