VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Kladiny

zpět
 

Popis:
Dřevěná jednoduše zařízená chatka na louce u lesa a rybníka ke koupání. Možnost pronajmout si i další čtyři chatky (celkem 22 lůžek, viz chata Kladiny - kód 109). Pelhřimov 8km, Jihlava 22km.

Kód objektu: 105

Kapacita: 5

 

Cena:
3600 Kč/chata/týd. Změna začátku a ukončení pobytu: nástup do 12.00 hod., ukončení do 10.00 hod. Cena nezahrnuje poskytování povlečení a ručníků a závěrečný úklid.

Objekt:
Dřevěná chatka se dvěma ložnicemi a kuchyňkou. V kuchyni studená voda, kamna na dříví, elektrický vařič, nádobí, remoska, rychlovarná konvice. Z kuchyně vstup do dvou pokojů se dvěma a třemi lůžky s prošívanými dekami bez povlečení. Pitná voda. Suché WC a sprcha společné pro všechny chatky. Ohniště, hřiště na volejbal, stolní tenis, lodě, koupání. Parkování u objektu. Neoplocený pozemek. Součástí ceny není poskytování povlečení a ručníků a závěrečný úklid. Obchod 3km v Zachotíně, restaurace 8km v Pelhřimově.

Okolí:
Ideální oblast pro cyklistiku a houbaření. Výlety do okolí: nedaleko obce vrch Křemešník (760m.n.m.) - poutní místo s rozhlednou, lanovým centrem a restaurací. Pelhřimov - město rekordů 8km, Humpolec 15km, hrad Lipnice nad Sázavou 24km, Jihlava (ZOO) 25km, zámek Jindřichův Hradec 48km, zámek Telč 38km. Koupání v místě.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info