VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Nový Hrozenkov I

zpět
 

Popis:
Chalupa (6 pokojů ) s bazénem a zastřešenou pergolou v údolí Vranečka v Novém Hrozenkově, Valašské Beskydy, okres Vsetín.

Kód objektu: 128

Kapacita: 20

 

Cena:
Chalupa: léto 250 Kč/os./den (minimálně 9600 Kč/týden), zima 210 Kč/os./den (minimálně 7200 Kč), mimosezóna 180Kč/os./den. Vejminek: léto 250 Kč/os./den (minimálně 6000 Kč/týden), zima 190 Kč/os./den (minimálně 4800 Kč), mimosezóna 180Kč/os./den. Víkendy 450Kč/os./2dny. Silvestrovský pobyt 29700Kč. Cena nezahrnuje poskytování ručníků, rekreační poplatek, závěrečný úklid a spotřebovanou energii.

Objekt:
Objekt se skládá ze dvou částí - hlavní chalupa a vejminek, které se zvlášť pronajímají a mají každá vlastní vchod. CHALUPA (13osob, 4 pokoje): V přízemí je kuchyň s plyn. sporákem, teplou vodou a veškerým vybavením - např. překapávač s termoskou na čaj a kávu, žehlička, rychlovarná konvice, chladnička, spíž. Pokoje na spaní v přízemí jsou pro 3 osoby a pro 2 osoby (manželské lůžko), pokoje jsou od sebe oddělené shrnovacími dveřmi. Tyto pokoje jsou vhodné pro rodinu se třemi dětmi. Koupelna s vanou a WC je vedle přes chodbu. Dále je v přízemí velká společenská místnost s TV a satelitem. V podkroví dva pokoje pro 2 + 2 osoby a 4 osoby. Ze 4-lůžkového pokoje vstup na balkon. Pro tyto pokoje je společná sprcha a WC na podlaží. Na chodbě je další vybavená kuchyň s plyn. sporákem a ledničkou. VEJMINEK (7osob, 2 pokoje): kompletně vybavená kuchyň s plyn. sporákem, vedle s krbovými kamny, kterými se dá v zimě vytopit celý byt. V ostatních místnostech je topení elektrické. Součástí kuchyně je samostatná spíž a samostatný sprchový kout s WC. Dva pokoje se čtyřmi a dvěma lůžky s přistýlkou. K posezení je malý obývací pokoj. Elektrické vytápění. U chalupy je vyhřívaný bazén, houpačky, pískoviště, basketbalový koš a pingpongový stůl. V pergole je velký krb s grilem a grilovací deskou. V zimě kotvový vlek. Oplocený pozemek. Parkování u objektu. Pobyt možný se psem. Součástí ceny není poskytování ručníků, rekreační poplatek, závěrečný úklid a spotřeba elektrické energie.

Okolí:
Hornatý charakter vybízí k procházkám lesem, sběru lesních plodů a pěším tůrám po Valašských Beskydech. Koupání, rybolov, surfování ve štěrkovém jezeře vzdáleném asi 3 km od chalupy. Saunování v rekreačním středisku Permoník (1km od chalupy). Součástí rekr. střediska je také kulečník, herna na stolni tenis, kuželky a příjemný bar k posezení. V zimním období bohatá sněhová nadílka a blízké vleky slibují příjemné prožití dovolené. Přímo u chalupy je kotvový vlek asi 200 m dlouhý (doporučen pro zdatnější lyžaře). Ostatní vleky jsou vzdálené asi 1 - 3 km od chalupy. Ideální podmínky pro běžkaře.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info