VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Svinná

zpět
 

Popis:
Chalupa se třemi pokoji v malé klidné obci na prahu Orlických hor. Rychnov nad Kněžnou 10km.

Kód objektu: 129

Kapacita: 12

 

Cena:
Letní sezóna 14900Kč, zimní sezóna 8200 Kč/týden, mimosezóna 10900Kč/týden, 3300 Kč/den, Silvestr 27000Kč. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie, dřeva (500Kč) a rekreační poplatek.

Objekt:
Stylově zařízená chalupa vhodná pro ubytování dvou až tří rodin. V přízemí společenská místnost s kachlovými kamny, kuchyňskou linkou (lednička s mrazákem, rychlovarná konvice, kávovar, toustovač, mikrovlnná trouba, el. sporák s troubou), TV se sat, DVD přehrávačem a radio s CD. V patře jsou dvě haly, jedna s posezením a druhá s dětským koutkem, dva 3-lůžkové pokoje, každý s možností přistýlky, a 4-lůžkový pokoj s dětskou postýlkou. Dvě koupelny se sprchou a WC. Vytápění elektrické a pevnými palivy, ohřev vody v elektrickém bojleru. Velká oplocená zahrada - ohniště, gril, dětský koutek (houpací síť, houpačka, houpací pytle, žebřík jako prolézačka), bazén (3,5m x 2m). Parkování u objektu na uzamykatelné zahradě nebo před pozemkem. Pobyt možný se psem. Restaurace 4km, obchod 2,5km. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie, dřeva a rekreační poplatek.

Okolí:
Výlety do okolí: Opočno 23km, Častolovice 14km, Hrad Litice 24km, zámek Rychnov nad Kněžnou 10km, muzeum F.L. Věka v Dobrušce 18km, zámek v Náchodě 30km, zámek Ratibořice 30km. Lyžařské centrum Deštné v Orlických horách je vzdáleno 12 km. Cyklistické a běžkařské trasy. Koupání - koupaliště v Dobré 5km, bazén s tobogánem v Žamberku 18 km, přehrada Rozkoš 25 km, rybaření - rybník Broumar u Opočna 13km. Tenisové kurty 5km, projížďky na koních 12km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info