VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Budišov

zpět
 

Popis:
Bývalý mlýn ( 5 ložnic ) pod rybníkem, u lesa. Třebíč 15km.

Kód objektu: 148

Kapacita: 14

 

Cena:
Leden-červenec 300 Kč/osoba, září-prosinec 216 Kč/osoba. Pronájem minimálně 8 osobám. Silvestr 29400Kč. Cena kratších pobytů (víkendů) v mimosezoně 300 Kč/osoba. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie a plynu.

Objekt:
Nově zrekonstruovaný mlýn se dvěma kuchyněmi se základním vybavením a sporákem, rychlov. konvicí, kávovarem, lednicemi, mikrovlnnými troubami. V obývacím pokoji je TV, satelit, DVD, radio, krb. Dvě 2-lůžkové ložnice, dvě 3-lůžkové ložnice a jedna 4-lůžková ložnice. Dvě koupelny s vanou a sprchou. Elektrické a plynové topení. Na částečně oplocené zahradě je kruhový bazén o průměru 3,6m a krytá terasa s posezením a krbem. 4 parkovací místa. Obchod a restaurace 2km.

Okolí:
Krásné místo pro dovolenou v přírodě - cykloturistika, turistika, houbaření, výlety do přírody... Koupání: letní koupaliště a krytý bazén v Třebíči (14km), koupaliště v Kamenné (5km). Lyžování: v případě dobrých sněhových podmínek mnoho kvalitních běžeckých stop. Výlety: město Třebíč (židovské město na seznamu UNESCO), zámek Velké Meziříčí, zámek Třebíč, zámek Jaroměřice nad Rokytnou, zámek Náměšť nad Oslavou, zámek Budišov.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info