VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Jáchymov-Nové Město

zpět
 

Popis:
Horská chata v Krušných Horách v obci Jáchymov - Nové Město nabízí ubytování ve 2, 3 a 4-lůžkových pokojích s možností přistýlky. Lyžarské centrum Klínovec a Neklid 8 km, Ostrov nad Ohří 8km, Jáchymov 3km.

Kód objektu: 162

Kapacita: 34

 

Cena:
200Kč/os./den, 1400 Kč/os./týden

Objekt:
Chata s kapacitou 32+2 lůžek (3x2l.+1x3l.+2x4lůžkový - jedna polovina chaty). Na některých pokojích jsou patrové postele. Každá polovina chaty je vybavena: kuchyň - el. sporák, lednice, varná konev, překapávač, hrnce, porcelánové nádobí (talíře, hrníčky), příbory a jiné běžné kuchyňské vybavení. Sprchový kout, WC 2x, společenská místnost (jídelna s TV/SAT), lyžárna. Stravování vlastní - chata má dostatečně vybavené kuchyně nebo v místě (100m) je restaurace s možností celodenního stravování. Možnost pronájmu celé nebo poloviny chaty. Možnost pobytu se psem. Restaurace 100m, obchod 200m.

Okolí:
ZIMA: Sjezdové lyžování: malá sjezdovka (300m) ve vzdálenosti 100m, velká sjezdovka (800m) 1km, lyžařské centrum Klínovec a Neklid do 8 km. Možnost zapůjčení lyžařské výbavy. Běžkování: značené stezky pro běžkování v místě i okolí. Snowboarding: sjezdovky viz lyžování, snowboard park na Klínovci. LÉTO: obec Potůčky (20km) - bazén, sauna, whirlpool, masáže, solárium. Karlovy Vary (25km) - lázeňské město s bohatým kulturním programem.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info