VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Rynholec - vila I

zpět
 

Popis:
Luxusní ubytování v jedné ze tří vil z nově zrekonstruovaných hospodářských stavení v CHKO a biosférické rezervaci UNESCO Křivoklátsko.

Kód objektu: 170

Kapacita: 8

 

Cena:
Cena na týden pro max. 6 osob bez spotřeby plynu: sezóna 13500 Kč, mimosezóna 8500 Kč, víkendy 5100Kč, další osoba 790 Kč.

Objekt:
Na pozemku o velikosti cca 3000 m2 s vlastním sadem, lesíkem, rybníkem a potůčkem jsou v zeleni situovány tři dvoupodlažní chalupy k pronájmu. Celý pozemek je oddělen od okolí tak, aby nebylo narušeno soukromí hostů. V prvním patře domu jsou pro ubytování tři dvoulůžkové pokoje, velký balkon s výhledem do zahrady, koupelna s rohovou vanou a WC. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyně (kávovar, minigril), obývací pokoj s jídelnou (TV/SAT), koupelna a WC. Ústřední plynové vytápění. Celková obytná plocha 220m2 poskytuje dostatek prostoru pro šest osob s možností dvou přistýlek. Pro parkování lze využít dvě garáže nebo neomezenou možnost stání na pozemku. Oplocený pozemek. Obchod 150m, restaurace 250m. Součástí ceny není spotřeba energií! Závěrečný úklid provádí zákazník nebo možnost zaplacení poplatku 500Kč)! Celoroční pronájem.

Okolí:
Pro své neobyčejné přírodní hodnoty je Křivoklátsko zařazeno mezi biosférické rezervace UNESCO a vyhlášeno chráněnou krajinnou oblastí. Páteří CHKO je klikatící se tok řeky Berounky, kterou proslavil spisovatel Ota Pavel. Výlety do okolí: Lány, Křivoklát, Karlštejn, Žebrák, Točník, Koněpruské jeskyně, Hornické muzeum, Muzeum výroby dřevěného uhlí, Železniční muzeum. Cyklostezky, turistické stezky.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info