VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Deštné

zpět
 

Popis:
Nový luxusně zařízený apartmán v apartmánovém domě v centru lyžařského střediska Deštné v Orlických horách, přímo naproti sjezdovkám Marta. Praha 150km, Rychnov n. K., Dobruška 15km.

Kód objektu: 173

Kapacita: 4

 

Cena:
Březen-listopad 1000 Kč/den, prosinec-únor 1600 Kč/den.

Objekt:
V apartmánu je obytná místnost s dvoulůžkem a rozkládacím gaučem, obývací stěnou, dále zařízená kuchyně ( 2-plotýnkový vařič, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) se stolem pro 4 osoby. TV, satelit, DVD, hifi. Koupelna se sprchou a WC. Z obývacího pokoje vedou francouzské dveře na balkon. Apartmán se nachází ve 3.patře budovy s výtahem. Možnost parkování před domem. Návštěvník má k dispozici servis s půjčovnami lyžařského vybavení, rychlé občerstvení, hotelovou restauraci, pekárnu a prodejnu potravin. Doslova pár kroků vzdálená lyžařská škola s prostorným areálem pro děti a dospělé nabízí výuku pro jednotlivce i skupinku, lyže i snowboard. Skiškola se zázemín v nové budově, kde se nachází prodejna sportovních potřeb, dětský koutek, toaleta a automat na teplé nápoje.

Okolí:
Deštné v Orlických horách je největší a nejlépe vybavené horské rekreační středisko v Orlických horách, výletní místo a křižovatka turistických cest. Velmi zdravý, čistý horský vzduch, velmi klidné a rodinné prostředí. Krytý bazén. Krytá i venkovní jízdárna - vyjíždky na koních, jezdecký výcvik, hipporehabilitace. 8-10 restaurací. Tenisové kurty. Vodní nádrž Pastviny s možností koupání. Půjčovna jízdních kol a lyží. Upravené běžkařské tratě 45km, 11 lyžařských vleků, cykloturistické tratě 45km, naučné stezky. Výlety do Polska - národní park Stolové hory, lázeňská města Kudowa, Duszniki, Polanica, či poutní bazilika ve Wambiezicích.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info