VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Javoříčko

zpět
 

Popis:
Chalupa na samotě, na kopci obklopeném lesy, s výhledem do krajiny.

Kód objektu: 186

Kapacita: 17

 

Cena:
1.apartmán 6440Kč/týden, 2.apartmán 12880Kč/týden, 3.apartmán 8050Kč/týden, celý objekt 27370Kč/týden. Silvestr 37700 Kč. Cena nezahrnuje spotřebu energií a rekreační poplatek obci (12Kč/os./den)

Objekt:
Rekreační objekt byl postaven jako bývalá zemědělská usedlost z roku 1941. Po celkové rekonstrukci z 90. let je komfortně vybaven pro celkem 17 hostů. Rozdělení do tří samostatných apartmánů, které lze pro větší kolektiv propojit. K dispozici jsou 3 sociální zařízení a 3 zařízené kuchyně (chladnička, vařič, nádobí). Velký dvůr pro parkování (pod uzamčením), zadní velká oplocená zahrada s krbem pro grilování, vybavená sezením, zahradním nábytkem a třemi terasami. 1.apartmán (suterén): obývací kuchyň (linka, lednice, plynový sporák, topení - pev. paliva / kachlová kamna), ložnice - manželská dvojpostel + dvě válendy, TV, rádio, topení, WC, sprchový kout, zahradní sezení. 2.apartmán (přízemí): kuchyň (linka, lednice, kávovar, plynová deska, mikrovlná trouba) spojená s obývací místností - jídelní stůl, konf. stůl, sedačka, BTV, radio, piano, vstup na terasu -zahradní sezení, topení - pev. paliva/kachlová kamna, ložnice - manželská dvojpostel + dvě válendy, ložnice v podkroví manž. dvojpostel + rozkl. dvojlůžko, WC, sprchový kout. 3.apartmán: velká stylová podkrovní místnost s ležením a kuchyňskou linkou (lednice, plynová deska, mikrovlná trouba), BTV, radio, vstup na terasu, WC, sprchový kout. Obchod - Kozí 1km, Běšiny 3km, Klatovy 12 km. Restaurace - Běšiny, Strážov 3 km, Neznašovy 3km. Součástí ceny není spotřeba energií a rekreační poplatek obci. 1.apartmán zobrazen na prvních pěti fotografiích, 2.apartmán na 6.-10. a 3.apartmán na 11.-14. fotografii.

Okolí:
Pronájem na prázdniny, dovolenou nebo jen víkend. Chalupa se nachází v prostoru CHKO. Pěší procházky nebo i delší tůry lze podniknout na kteroukoliv stranu, lesem, po cestách nebo jen loukami. Lze dojít až k zámecké tvrzi Čachrov přes lesní kryptu Kordíků nebo jiným směrem k zámku Klenová (galerie) a dále Kolowratův zámek Týnec. Výlety autem - vodní hrad Švihov, Velhartice, mumie Klatovy, Kašperské hory, jezera Černé, Čertovo a Laka. Pro cykloturisty je trasa připravena přímo od chalupy a dále protkána celou Šumavou. Letadlem - z Klatovského letiště nad celé Šumavské podhůří. Koupání - koupaliště Kozí (jen 800m přes louku) nebo otevřené bazény Strážov a Běšiny (3km). Špičkový krytý bazén v německém Lamu stojí za celodenní výlet (22km). Rovněž krytý bazén Klatovy pro udržení kondičky (10km). Sjezdové lyžování - 4 sjezdovky na Javorné (10km), kde není problém s parkováním, bez stresů a ceny velmi příznivé. Památky - Opálka (gotická tvrz), Klenová (gotický hrad s galerií výtvarného umění), Pajrek ( zřícenina hradu ), Ruchomperk (torzo hradu).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info